Genius Nutrition® е европейска марка, разработена и произвеждана в Швеция, с мотивацията да съчетае най-добрите европейски технологии в една премиум клас марка. Марката Genius Nutrition® представлява комбинация от наука, най-добрите европейски технологии, естествени съставки, иновация и премиум продукти от висок клас. 

Технолозите на Genius Nutrition® се ръководят от набор от принципи, които са основите на нашата марка:
 ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ СУРОВИНИ И СЪСТАВКИ
Ние сме наясно, че само най-добрата формула води до най-добрите резултати. Иновациите в света на хранителнителните технологии е наш приоритет. Формулата от съставки на Genius Nutrition се основава на най-добрите синергично действащи съставки. Ние непрекъснато изследваме и анализираме модерни методи за получаване на бионалични активни съставки, които могат ефективно да индуцират специфични психологически ефекти. Ние се фокусираме главно на естествените източници, тъй като вярваме, че природата има огромен потенциал, който все още не е разкрит. Нашите екстракти от растения са с висока концентрация и изключително качество. Материята на растенията не е генно модифицирана и без хербициди. Когато е възможно, ние избягваме синтетичните аминокиселини, като целим да добием аминокиселините чрез естественият процес на ферментацията. Протеиновите добавки на Genius Nutrition се основават на суроватка, добита чрез естествена филтрация CFW®, без обмяна на йони и не съдържат генно модифицирани организми. Ние следва безкомпромисен подход към качеството на съставките си и се грижим за всеки детайл.
 УНИКАЛНИ И МОДЕРНИ СЪСТАВКИ
Ние винаги подобряваме съставките си според мотото ни: "Най-доброто или нищо". Продуктовата гама на Genius Nutrition може да премине през динамични промени във връзка с последните научни разработки и открития. Когато е наличен по-добър продукт, той замества еквивалентният такъв в нашата оферта.
 БЕЗОПАСНОСТ И ВИСОКИ СТАНДАРТИ
Всички продукти на Genius Nutrition имат разрешение за употреба в Европейския съюз, Индия и страни извън ЕС и се произвеждат според широко разпространените стандарти за качество (GMP) и безопасност на храните (HACCP) . Също така ние създадохме NANOPURE (вътрешна система за контрол на качеството), което означава, че позволяваме използването само на най-чистите суровини и съставки за всички наши продукти.
 НАДМИНАВАМЕ ВАШИТЕ ОЧАКВАНИЯ
Най-добрите ни резултати са придружени от изтънчени вкусови качества. От голямо значение за нас е създаването на вкусни продукти, които комбинират естествени вкусове от изсушени плодове и безопасни подсладители, според Европейския орган за безопасност на храните. Всяка комбинация е избрана на индивидуална база, така че да добавят приятен вкус към хранителните предимства на продуктите ни.
Създаваме най-добрите продукти в индустрията, от 2016.
Genius Nutrition®