FIBO с нова дата от 1 до 4 октомври 2020

FIBO, водещо международно търговско изложение за Фитнес, Уелнес & Здраве, което бе насрочено да се проведе в Кьолн от 2-ри до 5-ти април 2020 г. е отложено за периода от 1-ви до 4-ти октомври 2020 г. Това е в съответствие с текущата ситуация във връзка с разпространението на епидемията от коронавируса. Здравните власти в Кьолн също препоръчват да не се провеждат търговски изложения с голямо международно участие за момента.

"Чрез новите дати през есента ние отговаряме на желанието на много изложители да предложим алтернативна дата в текущата бизнес година," каза Директорът на FIBO Силке Франк. "Следователно ние сме радостни, че открихме решение за датата и мястото в разговорите си с Изложбите Koelnmesse в кратки срокове.

"Genius Nutrition® ще вземе участие в изложението FIBO 2020 на новите дати за провеждане от 1 до 4 октомври без да променя плановете си.", каза Изпълнителният директор на Genius Nutrition Роман Лазаурич.

На новата дата, FIBO ще се състои в нова зала и ще заеме южните части на Изложбеният център в Кьолн. Достъпът ще се осъществява през източният, западният и южният вход. Вече закупените билети за изложението остават валидни.

За да стартира FIBO, Европейският форум за Здраве & Фитнес (EHFF) ще се проведе в предходния ден на 30 септември. FIBO и организаторът на EHFF EuropeActive постигнаха договорка за това.

Източник: www.fibo.com